RENAULT Mégane coupé cabriolet 1.6 Expression

Date first admission 02-08-2011
Mileage 148.335 NAP checked
Fueltype Benzine
Cilinder volume 1598 cc
Power 81 kW / 110 PK
Transmission Handgeschakeld
Bodytype Cabriolet
Euro class Euro 5
CO2-emission combined 175 g/km
Curb mass Unknown
VAT/Margin Marge
Rest bpm € 434,-

To place a bid you have to register

FREE REGISTRATION!

Or login

Options and accessories i

No rights can be derived from the description of options and accessories below. The options shown are based on an external data source. It is important that you conduct thorough research on the type, model, and associated options yourself. Do not forget to carefully examine the photos as well. Should you have any questions or doubts, please feel free to contact us. We are ready to assist you with your inquiries.

6-versnellingen, ABS, Airbag(s) side voor, Airbag bestuurder, Airbag passagier, Airco, Anti Blokkeer Systeem, Anti Slip Control, Audio-navigatie full map, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Buitenspiegels elektrisch verstelbaar, Buitenspiegels verwarmbaar, Cabriokap Elektrisch, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Cruisecontrol, Dimlichten automatisch, ESP, Electronic Brake Distribution, Electronic Stability Program, Elektrische ramen voor, Lederen bekleding, Lichtmetalen velgen 17", Metallic lak, Mistlampen voor, Nationale Auto Pas (NAP), Navigatiesysteem, Onderhoudsboekje aanwezig, Panoramadak, Regensensor, Startblokkering, Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk, Stuur verstelbaar, Traction control, Warmtewerend glas, Windscherm


General

Registration 27RTV9
VIN number VF1EZ1U0645******
Make Renault
Model Mégane coupé cabriolet
Type 1.6 Expression
Driving Voorwiel
Type approval nr e2*2001/116*0373*24
Type approval date 06-04-2011
WAM-insured Ja
Valid registration Ja

History

Mileage 148335
Year 2011
Date first admission 02-08-2011
Date first admission (Netherlands) 02-08-2011
Date last MOT 26-07-2021

Financial

Catalog price € 31.870,-
BPM € 7.085,-
Rest BPM € 434,-
Rest bpm refund possible Ja
NL trade value € 6.000,-
NL trade-in value € 6.400,-
NL sales value € 7.300,-
Consumer market price NL € 8.422,-

Body

Color Wit
Number of doors 2
Number of seats 4
Number of wheels 4
Location VIN R. deurstyl
Segment O

Engine and performance

Number of cilinders 4
Cilinder volume 1598 cm2
Power (kW) 81
Maximum leash 4250 rpm
Maximum power 6000 rpm
Leash NM 151 Nm
Top speed 195 km/u
Motor code K4M R8
Power (pk) 110.16
Acceleration 0-100 km/h 10.5 s

Environment

Emission code EURO 5 A
Euro class Euro 5
Energy label C
Consumption combined 7.6 l/100km
CO2-emission combined 175 g/km
Particulate filter N.v.t.
Emission NOX 0.03320
Environmental sticker Groen

Weights and measures

Weight 1405 kg
Wheel base 261 cm
Tankage 60 l
Vehicle mass unladen 1405 kg
Maximum mass 1839 kg
Track width 1810
Number of axles 2
Max weight first axle 1000
Max weight second axle 1000

Rating


Comments or technical issues

Bijzonderheden: Een fijne Renault Megane cabriolet om heerlijk open met te rijden! Alle technologie in de Renault Mégane is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! Kiezen tussen open en dicht rijden kan met een druk op de knop dankzij de elektrisch bediende cabriokap. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panorama dak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op windscherm, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Deze Renault is voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Zoals u mag verwachten van deze Renault Mégane is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak. Bedrijfsinformatie: Momenteel hebben wij een Handelsactie waarbij we werken met scherpe, vaste zo meeneemprijzen. Inruil is daarbij zeker mogelijk maar tegen handelsprijzen. Heeft u vragen over deze of een van onze andere occasions? Neemt u dan contact op met ons verkoopteam, zij zijn te bereiken op tel. 0321-337296. U kunt ook een mail sturen naar verkoop@flevomobiel.nl. Wij zijn u graag van dienst! Bij de aankoop van een auto gaat het niet alleen om de auto zelf, minstens zo belangrijk is de service en garantie. Wij weten bij Flevo Mobiel als geen ander dat de afweging voor service/garantie voor iedere klant anders ligt. Om deze reden vermelden wij onze zekerheidspakketten los van de verkoopprijs van de auto. U heeft als klant zelf de keuze voor één van onze zekerheidspakketten, elk met z’n specifieke kenmerken en bijbehorende prijs. Bekijk op onze website de kenmerken van de pakketten “Standaard”, ‘’Budget”, “Premium” of ”Deluxe”. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan de advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.


Download app